Mesajul domnului Robert Williams, editor in chief al Agentiei Britanice de Stiri News247WorldPress cu ocazia Zilei Justitiei din Romania

Read Time59 Second

Distinsi magistrati, avocati, notari, experti,

In acest an de cumpana, framantari si boala, unitatea este nevoia si sentimentul absolut al functionarii Justitiei.

Munca dumneavoastra este vitala pentru societate, pentru justitiabili, si nu trebuie facut oricum sau oricat, ci in spiritul si litera legii.

Poate au fost grei anii in care nivelul de incredere si imaginea generala v-au afectat pe unii dintre dumneavoastra, desi va faceti jobul exemplar, sunteti la randul dumneavoastra criticati.

In acest context in care nimeni nu mai deosebeste un sistem bun sau rau, in care este nevoie mai mult ca oricand de unitate si etica, in acelasi timp de autoreglare a sistemului in care profesati si o intelegere a ceea ce asteapta intrega suflare de la dumneavoastra, va indemn prin munca mea continua de promovare si Educatie Juridica a Societatii si a elevilor sa continuati munca dumneavoastra in spiritul si litera legii.

Nicio natiune nu este puternica fara Educatie, Sanatate, Aparare, fara o Justitie sanatoasa si respectata, fara profesiile juridice unite si fara rezultatele firesti ale unitatii si eticii profesionale, nu va putea niciodata sa fie mandria acelei Societati si un exemplu pentru altele.

Cu respect si consideratie

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.