,,Robert Williams: ,, Alegerile sunt doar o formalitate, Societatea ce isi doreste?”

Read Time1 Minute, 12 Second

Societatea este in pragul unor alegeri care desi sunt stipulate in lege …ce alegere va face? Din ce oferta? Din ce candidati?

De celalalta parte  Societatea …ce fel  de Societate  poate sa aleaga  ?  Sunt intrebari care mi s-au pus insa pentru alte tari  cum ar fi Germania, Statele Unite, Franta … De ce nu Romania ?

Intrebarile si tema  sunt dificile pentru ca  perioada campaniei este ca si Black Friday…cine da mai mult si cine este criticat in toate modurile cu toate ca nota de plata este una serioasa pentru toti contributorii.

Ca jurnalist nu pot avea opinie pentru ca este simplu, fiecare dintre dumneavoastra  a avut timp ani de zile  sa isi formeze  mirosul  electoral.  Insa nu pot sa observ faptul ca este din ce in ce mai dificil sa raspunzi unor mereu pomeni profesionale, unui  apetit urias  pentru barfa si consum  , unor beneficii  profesioanale si viata de dupa  profesie. Nimeni nu te aude daca nu dai ceva. Nimeni nu te vrea daca nu aude cuvantul magic ,, vom mari, vom …” , la capatul opus ,,…x a dres, x a furat, x este cu y si lista continua”.

Cine va purta responsabilitatea  unor alti patru ani?  Vor exista aceleasi dezbateri infinite incepand cu talk show-uri, cu dispute in plenuri, cu urmariti penal. cu achitari si  reprosuri ulterioare?

Prezentul material nu se doreste o ofensa adusa celor citati,  contine si  reprezinta  observatii jurnalistice.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

About Post Author

Robert Williams

Related Posts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: