Ministerul Apararii Nationale: Comunicate

Read Time1 Minute, 49 Second

Nr. 6 08.01.2021
MApN pregătește vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a

În pregătirea trecerii la vaccinarea personalului eligibil pentru etapa a II-a de vaccinare, estimată de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) să înceapă în a doua jumătate a lunii ianuarie, Ministerul Apărării Naționale a stabilit măsurile organizatorice pentru imunizarea voluntară a personalului militar și civil care activează în Armata României, respectiv militarii în rezervă, retragere, veteranii și văduvele de război.

Nr. 5 06.01.2021
Întrevedere a secretarului de stat Simona Cojocaru cu ambasadorul Franței în România, la sediul MApN

Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a avut miercuri, 6 ianuarie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, o întrevedere cu ambasadorul Republicii Franceze în România, Laurence Auer.

Nr. 4 06.01.2021
Materiale de protecție sanitară donate Ministerului Apărării al Republicii Moldova

Ministerul Apărării Naționale a donat Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecție sanitară, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19.

Nr. 3 04.01.2021
Campania de vaccinare în unitățile sanitare ale MApN

Faza I de vaccinare anti-COVID-19 pentru personalul medical din unitățile sanitare ale Ministerului Apărării Naționale a debutat miercuri, 30 decembrie 2020, la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, 31 decembrie 2020, la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov și Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, și, din 4 ianuarie, la celelalte spitale militare din țară.

Nr. 2 04.01.2021
Aeronave MQ-9 Reaper la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii

Un detașament alcătuit din aeronave MQ-9 Reaper și aproximativ 90 de militari din cadrul Forţelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii este dislocat, pentru următoarele luni, în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii.

Nr. 1 04.01.2021
Informație de presă

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, va fi vaccinat marți, 5 ianuarie, începând cu ora 9.00, la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC București.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.