Interviurile News247WorldPress: ,,Conducerea IPJNeamț consideră că nu este un moment oportun pentru realizarea interviului”

Read Time47 Second

Anul 2021 deschide un nou capitol in proiectele Agentiei Britanice de Stiri News247WorldPress , astfel ca dupa proiectele Educatie Juridica, Justice , Comunicare , astazi publicam raspunsul cu nr.4 din Project Enforcement …IPJ Neamt.

Legea si Ordinea Publica prin institutiile de aplicare a acesteia vin in intampinarea si nevoia de cunoastere , nevoia de Educatie a Opiniei Publice si a Societatii privind functionarea acestui tip de institutie.

Respectul privind aceste institutii vine din cunoastere , acces la informatie, si nu din alte surse.

Având în vedere contextul epidemiologic actual și volumul activităților desfășurate în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț consideră că nu este un moment oportun pentru realizarea interviului.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în rezolvarea problemelor ce intră în competenţa informaţiilor de interes public.

 Cu deosebită stimă,
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Agent de poliție 
Moșu Mariana Georgiana

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.