Scoala Gimnaziala ,,Matei Basarab” a dat startul Proiectului Comunicare, Dezvoltare, Libertatea de Exprimare, Reputatie, (News247WorldPress)

Read Time1 Minute, 21 Second

Scoala Gimnaziala ,,Basarab” din Pitesti a deschis activitatile de Educatie pentru anul 2021 in cadrul Proiectului Comunicare, Dezvoltare si Abilitati de Comunicare, Fake News , Libertatea de Exprimare, Imagine Personala si Reputatie.

Astazi pentru doua ore in online (zoom), elevii de clasa a VII-a au dezbatut impreuna cu initiatorul (News247WorldPress), libertatea de exprimare, opinia personala, opinia colegiala, aspecte practice ale exercitarii celor citate.

Proiectul amintit a fost implementat pentru prima data in anul 2020 si s-a adresat elevilor de liceu in completarea cunostiintelor acumulate din Proiectul Educatie Juridica 2019-2023 aflat in derulare cu participarea Curtii de Apel Pitesti si Baroul Arges.

Dupa un an de pauza datorita contextului epidimiologic , astazi au fost facuti pasi curajosi de catre Scoala Gimnaziala  ,,Matei Basarab” in continuarea traditiei parteneriale cu institutiile citate si Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress.

Amintim faptul ca Scoala Gimnaziala ,,Matei Basarab” din Pitesti este cea mai importanta unitate de invatamant din judet la nivel de gimnaziu, aceasta  fost hostingul pentru Conferinta Nationala privind Implementarea Educatiei Juridice Obligatorii  unde profesorii si reprezentantii ministerelor si a institutiilor partenere News247WorldPress au dezbatut oportunittaile Educatiei Juridice.

Managementul  scolii este  asigurat de catre doamna  prof. dr. ODA ELENA, director adj. BURCEA MADALINA .Reprezentantul scolii in proiectele News247WorldPress este doamna psihopedagog PROCA MAGDALENA.

Multumim elevilor pentru participarea  lor curajoasa,  asa cum colegii lor mai mari de la ,,Zinca Golescu”, ,,Ion Cantacuzino”, ,,Dacia ” au participat si dezbatut aspecte ale celor citate mai sus  (2019-2020)

Proiectul citat se inscrie in politica de implementare a proiectelor  News247WorldPress in vederea Educatiei Juridice si a Comunicarii privind Societatea .

 

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: