Iordan Mircea Stefan (IPJ Harghita): ,,Locuitorii din Harghita sunt in siguranta, sub media pe tara, 1431infr/100.000 locuitori fata de media nationala 2178 infr/100.000 locuitori.”(Interviu)

Read Time47 Second

Anul 2021 deschide un nou capitol in proiectele  Agentiei Britanice de Stiri News247WorldPress , astfel ca dupa proiectele Educatie Juridica, Justice , Comunicare,  astazi publicam  raspunsul  …IPJ Harghita

 

Legea si Ordinea Publica prin institutiile de aplicare a acesteia vin in intampinarea si nevoia de cunoastere , nevoia de Educatie  a Opiniei Publice si a Societatii privind functionarea acestui tip de institutie.

Respectul privind aceste institutii vine din cunoastere , acces la informatie,  si nu din alte surse.

Felicitari managementului IPJ Harghita, domnul inspector sef  Iordan Mircea Stefan,  pentru interviul amplu din care cetatenii Harghitei pot fi mandri. Am gasit aici un om deschis catre  comunicare, un om care face din profesia si raspunderea acestuia o buna practica si profesionalism.

Redam interviul in format pdf descarcabil integral pentru lectura.

Iordan Mircea Stefan – CV

Continuarea interviului  este imperioasa si indemnam cetatenii sa fie informati , sa aiba incredere in eforturile  facute pentru siguranta lor.

Citi raspunsul integral IPJ Harghita

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: