Evolutia timpului aduce cu sine pilda nevoii de schimbare

Read Time1 Minute, 19 Second

Evolutia atat de hulita si de neoprita datorita trecerii vremii ar trebui sa fie motiv serios de decizie. Amanate, facute ca nu se vad, ascunse, minimalizate, intarzierea, teribilismul, inapoierea, traditionalismul, conservatorisismul si alte dogme nu pot opri scurgerea timpului. In aceasta scurgere a timpului multi isi imagineaza lumea lor, pe drept pentru ca lumile sunt total diferite si putiintele acestora raman inca banuibile.

Jurnalistic  este o ocazie rarisima  de a  depozita ,,cazierul” , imaginea, reputatia, progresele si viata comunitatii, a societatii si a timpului.  In vremurile vechi , scribii consemnau istoria si am putea spune ca sunt primii jurnalisti si comunicatori .  Jurnalistii  sunt astazi  huliti , dusi in derizoriu si inamici ai oricui incepand de la cetatean, politician, functionar, business, politic si altii.

La capatul opus, progresistii (stiintifici,politicieni,business, etc) isi imagineaza in cele mai frumoase ori horror vise despre cum ar trebui sa fie si ce ar trebuie sa se faca. Stupoare…

Realitatea timpului care a trecut a adus pentru unii motive de lupta pentru cauzele lor, pentru teluri si scopuri nobile sau obscure, insa in prezent…si viitor? Unii vad roboti, altii frici de control, panica saraciei, lupta cu societati secrete , fel de fel de vinovati pentru starea actuala.

Intelepciunea vremurilor? Intelepciunea colectiva? Vointa colectiva? Directia colectiva si a societatii?

Close up of teamwork holding hands and supporting each other Stock Photo | Adobe Stock

Exista o mare problema si anume calitatea umana, problemele nerezolvate ale intregii societati , societati care isi distrug armonia, societate ignoranta in ceea ce se petrece in interiorul ei, societate care este muta si surda dar asteapta sa rezolve altii problemele si sa paseze vinovatia fara asumare si implicare.

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: