Nevoia de oameni profesionisti este ignorata de catre politic

Read Time2 Minute, 3 Second

România duce lipsa profesioniștilor și a schemelor complete de personal ca să nu mai vorbim de o suplimentare în funcție de nevoile  populației.

News247WorldPress a fost și este prezenta în rândul instituțiilor din România,  unde tragem semnale de alarma atât pentru politic, legislativ și executiv , opiniei publice și altor autorități.

Am găsit oameni pe baricade pur și simplu , oameni dedicați meseriei lor. Ca vorbim despre pașapoarte, înmatriculări și permise, evidenta a populației…situația este dramatica.

Bilanțul anual al interogărilor în baza de date este urias: peste 60 milioane  de accesări.

Valul de cereri este mult peste putiinta câtorva oameni care trebuie sa facă fata supraomenesc cererilor.

Pentru a nu aduce o posibila ofensa acestor profesioniști,  amintim situația din Argeș Galati și Neamț ori   Suceava unde practic este paralizata activitatea. Judetele limitrofe deși nici acestea nu au oameni, s-a cerut sprijin în condițiile care nimeni de pe plan local din structurile de politie nu a fost interesat.

Deși sunt sub jumătate din schema la Neamț,  acești oameni sunt în situația multora  din tara unde nu au voie sa se îmbolnăvească,  unde Argeș nu au condițiile și logistica imobiliara ori resursa umana .

La pachet vin nemulțumirile care accesează  serviciile citate , deși extrem de solicitante din partea populației este în egala măsură neatractive pentru polițiști datorita salariilor sensibil mai mici fata de încadrarea în IPJ.

Dacă la Neamț exista voința profesionala și instituțională din partea echipei de prefect-subprefect, la Argeș este inexistent acest tandem atat din punctul de vedere al comunicării cu media .

Din nefericire acești oameni care trăiesc printre munți de dosare , în spatii insalubre ( Arges) , muncesc cat pentru alții inexistenți, bolnavi fără sa își permită mersul la toaleta ori sa își ia pauza civilizat, fără concediu medical pentru ca se gândesc la ceilalți trebuie sa  faca fata sarcinilor.

Ca vorbim despre fiecare cerere pentru stare civila, pașaport, carte de identitate , permis și altele necesare , găsiți asa cum News247WorldPress oameni dedicați muncii .

Nerăbdarea și nervozitatea vizibila este pretutindeni în rândul cetățenilor însă așteptările sunt foarte mari în raport cu posibilitățile citate mai sus .

Recomandam respect și răbdare în relația cu acest tip de instituții, cu siguranță ar putea fi mai ușor pentru ambele părți în depășirea tuturor neajunsurilor.

Echipa News247WorldPress mulțumește profesioniștilor citați, oamenilor din direcțiile naționale care asigura cu prețul timpului luat din viata personala, al familiei,  tocmai pentru a a avea un document valabil și sa fim în regula oriunde am fi .

By

Robert Williams

Editor în Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: