Echipa consulară de la Viena suprasolicitata de cereri

Read Time47 Second

Agenția Britanică de Știri News247WorldPress continua seria materialelor prin care arătam faptul ca serviciile de Stare Civilă , Pașapoarte , documente de călătorie și altele atât de necesare și  uzuale romanilor , sunt supraaglomerate și angajați putini .

In ciuda cererilor mari venite din partea comunității și nu numai , echipa consulară face fata cu eforturi supraomenești , astfel ca tipul acesta de servicii in strânsă legătura cu structurile din România , aduc o contribuție și profesionalismul  in slujba cetățenilor .

Agentia Britanică de Știri News247WorldPress  mulțumește pentru suportul cazurilor protocolate fără publicitate și in mod profesionist , echipei consulare, Direcției Naționale de Evidenta a Persoanei, unor direcții județene din teritoriu.

In aceste condiții răbdarea solicitanților este de scurta durata pentru ca fiecare își dorește pe loc , sau înainte, ceea ce necesita înțelegere pentru depășirea tuturor greutăților.

Acestor eroi ai zilei le datoram fiecare solicitant , respectul și un mulțumesc, înaintea mentalității ca cineva este la dispoziția cuiva . Succes celor citati  și solicitanților .

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: