Intre feedbackul populatiei, nevoile si lipsurile organizationale ale statului

Read Time1 Minute, 19 Second

Cineva este la mijloc sau in orice situatie intre feedbackul populatiei, nevoile si lipsurile organizationale ale statului. Oricare ar fi acesta , orice nume ar avea, statul functioneaza cu ceea ce societatea pune la dispozitie. Adesea societatea prin membrii acesteia, blameaza statul pentru incapacitatea acestuia de a oferi societatii un trai mai bun, prosperitate, servicii administrative, siguranta, predictibilitate, stabilitate, drepturi, etc.

Societatea insumeaza totalitatea membrilor acesteia si se bazeaza pe toti acestia chiar daca  forma de guvernamant este socialista, democratica, etc.

Din nefericire atat timp cat principiul oportunitatii si al imbogatirii pe termen scurt este cel mai agreat datorita unor factori cum ar fi : saracia, educatie deficitara, coruptia, incompetenta, calitatea umana sub toate aspectele acesteia, influenta exterioara, lipsa unei culturi generale statale, lipsa educatiei juridice-financiare-sanitare- constienta de sine, etc.

La polul opus principiile  sanatoase sunt respinse datorita factorilor de mai sus, astfel ca visul unei societati care traieste in siguranta, sanatoasa, in pace cu ea insasi ( o statistica infractionala scazuta , prosperitate,etc),este indepartat.

Feedbackul populatiei oneste este foarte important pentru orice organizatie sau institutie astfel incat exemplele sunt si pot fi negative insa nevoia imediata de cele de mai sus pun in incurcatura decidentii, executantii si rezultatele acestora.

Statul este conditionat de calitatea umana a unei societati. Asteptarile reciproce societate-stat, stat -societate, sunt la fel de mari si serioase. Desi nu am spus nimic si am scris in format definitie , acest material va fi precedat de o documenatre care va alcatui continul unui nou proiect al News247WorldPress, cu tema informarii si constientei acesteia de catre populatie.

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: