IPJ Botosani: ,, Activitatile desfasurate de catre institutie pe anul 2020.”(interviu)

Read Time1 Minute, 27 Second

,,Project Enforcement” al carui deziderat este Educatia Juridica si informare a Societatii , de cunoastere privind managementul institutional din sistemul de ordine publica, continuam astazi cu Inspectoratul de Politie Judetean Botosani .

Intrebarile vizeaza aspecte manageriale, logistica, legislatie, viziune, politica institutionala, etc. Raspunsul oferit il publicam integral mai jos.

 

ACTIVITĂȚILE DESFĂȘURATE DE

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BOTOȘANI

ÎN ANUL 2020

 În anul 2020, siguranța cetățeanului a fost obiectivul principal al polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, astfel aceștia au acționat pentru creșterea gradului de siguranță și protecție a persoanelor, protejarea patrimoniului, siguranța stradală și siguranța rutieră.

Pentru îndeplinirea obiectivului general de creştere a gradului de siguranţă a cetăţeanului, prin îmbunătăţirea constantă a serviciului de ordine şi siguranţă publică, toate măsurile adoptate în acest an s-au circumscris unui context puternic marcat de efectele răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2.

Creşterea gradului de siguranţă publică este reflectată şi în scăderea infracţionalităţii sesizate în anul 2020 cu 7,54% .

În acelaşi context, analiza indicatorilor statistici ai situaţiei operative din perioada 2015 – 2020 evidenţiază faptul că siguranţa cetăţeanului s-a îmbunătăţit în mod constant, de la an la an, în condiţiile în care infracţionalitatea sesizată s-a redus cu 19,95 %, luând în considerare numai extremele acestui interval.

 Activități desfășurate pentru prevenirea și combaterea raspândirii virusului Sars-Cov2

Printre principalele repere instituţionale ale activităţii desfăşurate de către întregul efectiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, în anul 2020, în vederea combaterii şi limitării efectelor pandemiei, se regăsesc:

Ø Punerea în aplicare a documentelor de planificare elaborate şi transmise atât de la nivelul eşaloanelor superioare, cât şi la nivelul I.P.J. Botoşani, pe perioada instituirii stării de urgenţă,respectiv a stării de alertă.

Citeste interviu integral Activitate IPJ Botosani 2020

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: