Tribunalul Arges un exemplu de comunicare institutionala si profesionala in ,,Project Justice” derulat de catre News247WorldPress

Read Time46 Second

Interviurile agentiei britanice de stiri News247WorldPress continua in  aceasta  a doua jumatate de an. Project Justice & Project “Management, Communication and Information on the Judicial System” prind contur, datorita constantei preocupari echipei  editoriale  in vederea cunoasterii sistemului judiciar si al managementului acestuia dincolo de dezbateri emotionale , pro sau contra.

Managementul instantelor si  al parchetelor  este mai putin cunoscut, fapt pentru care va invitam sa lecturati unul dintre cele mai complete si rare exemple de comunicare justitie -media -cetatean.

Tribunalul Arges a fost si este in continuare indiferent de conducerea avuta un rar exemplu profesional de promovare al sistemului judiciar din Romania. Astazi, doamna presedinte   judecator Andreea Monica Prunaru raspunde interviurilor News247WorldPress. Multumim tuturor presedintilor de instante si conducerii parchetelor pentru raspunsurile oferite si participarea masiva la ,,Project Justice”, fapt care intrebarile si  temerile dumneavoastra  privind functionarea justitiei primesc raspusurile direct de la sursa.

 

Citeste integral Interviu Tribunalul Arges

By

Robert Williams

Editor in Chief

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: