Denigrarea universităților private o prejudecata periculoasa in accesarea educației

Read Time1 Minute, 50 Second

De peste 11 ani instituțiile private care au oferit oportunități de formare și o rebranduire profesională , prin studii de licența , master, post universitare , doctorat , tuturor categoriilor profesionale fie stat sau privat , sunt și astăzi in opinia unor ,,jurnaliști” , autori ale unor articole cu iz tendențios….fabrici de diplome.

Universitatile private care nu au locuri finanțate abia  dacă ajung la o cota de 10 la suta din piața și numărul absolvenților care in comparație cu universitatile puternic bugetate , cu plan și programa de stat însă cu auto-finanțare sunt privite și etichetate ca fiind slabe și de ocolit.

Rapoartele ARACIS sunt citate superficial și tendențios fără sa existe o documentare in teren asupra bazei materiale, a condițiilor de studiu, a calității profesorale și academice .

Ani la rând superficialitatea și dezinformarea intenționată in acest caz pentru ca se repeta obsesiv numele unei universități care …stupoare deține o baza materială doar in visele și proiectele celor mai mari și bugetate instituții.

Aceasta universitate este denigrata anual de ,,opinii studențești” de autori locali ai unor articole cu trimitere și interpretare tendențioasă la rapoarte ARACIS sau CNA.

Deși o lupta grea financiară pentru întreținerea unei televiziuni regionale , programe de educație și cultura, unde culmea fac practica studenți ai altor universități bugetate, gratuit, dar bugetati fără baza materială … universitatea privată este denigrata.

In condițiile funcționarii unei platforme radio tv și agenție de știri , toate suportate de către  resursele câștigate din medicina și nu de la stat , încă odată denigrarea este festival anual.

Agentia Britanică de Știri News247WorldPress  va depune toate eforturile de stopare a fenomenului fake news in privința instituției de învățământ superior Universitatea Apollonia Iasi , anunța semnarea unui parteneriat de consultanta și cercetare împreuna cu studenți și profesori, invita comunitatea jurnalistica și academica la un parteneriat pe termen lung, onest și profesional in privința Informării privind viața academica din instituția citată .

Precizam faptul ca întreaga echipa News247WorldPress este absolventa a studiilor de licenta  promoția 2021 , urmam cursurile de master in cadrul aceleiași universități fapt pentru care nu acceptam denigrarea continua și tendențioasă .

Astăzi de ziua Educației va dorim tuturor elevi și studențil, profesorilorr, un gând de sănătate și succes .

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: