Curtea de Apel Bacau: ,, Justitia reprezinta un serviciu public si oricat de eficienta ar fi, daca o persoana intra in conflict cu institutia judiciara ramane cu impresia unei organizari deficitare.”(interviu)

Read Time39 Second

Interviurile agentiei britanice de stiri News247WorldPress continua in  aceasta  a doua jumatate de an. Project Justice & Project “Management, Communication and Information on the Judicial System” prind contur, datorita constantei preocupari echipei  editoriale  in vederea cunoasterii sistemului judiciar si al managementului acestuia dincolo de dezbateri emotionale , pro sau contra.

Managementul instantelor si  al parchetelor  este mai putin cunoscut, fapt pentru care va invitam sa lecturati unul dintre cele mai complete si rare exemple de comunicare justitie -media -cetatean.

Multumim tuturor presedintilor de instante si conducerii parchetelor pentru raspunsurile oferite si participarea masiva la ,,Project Justice”, fapt care intrebarile si  temerile dumneavoastra  privind functionarea justitiei primesc raspusurile direct de la sursa. Astazi vorbim despre Curtea de Apel Bacau.

Citeste interviu integral CA Bacau

By

Robert Williams

Editor in Chief

 

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: