#EducatieJuridica: Codul Administrativ, administratia publica locala, autoritati si institutii pe intelesul tuturor la #News247WorldPress impreuna cu domnul judecator dr. Rebeca Ion

Read Time50 Second

Interviurile News247WorldPress in  privinta Eductiei Juridice din cadrul Proiectului PIlot Arges II continua cu inregistrari si prezenta fizica acolo unde suntem invitati .

Codul Administrativ, Administratia Publica Locala, Primaria, UAT, Consiliul Local, Consiliul Judetean, Organele Deliberative, Prectura, functionare si atributii, rolul , lamurirea a ceea ce inseamna institutie si autoritate publica, absolut toate intr-un interviu de exceptie avut loc la sediul Curtii de Apel Pitesti cu domnul judecator dr. Rebeca Ion si Robert Williams, editor in chief al agentiei britanice de stiri News247WorldPress.

Amintim faptul ca Proiectul Pilot Arges II este continuarea eforturilor facute in perioada 2015-2018, 2019-2023 in parteneriat cu : Curtea de Apel Pitesti si Baroul Arges.

Multumim domnului judecator dr. Rebeca Ion pentru suportul acordat, conducerii CA Pitesti pentru sustinerea neconditionata alaturi de Baroul Arges privind Educatia Juridica, Arges este unul dintre cei mai puternici promotori ai acestei educatii si militanti pentru obligativitatea care a fost deja promulgata .

By

Robert Williams

Editor in Chief

David William

Editor

About Post Author

Robert Williams

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: