Inchisoarea in conditiile actuale din Romania este sinucidere curata

Inchisoarea  este o masura extrema cu caracter  preventiv si extrem ca pedeapsa pentru incalcarea legii. Insa …ce se urmareste? Distrugerea sau recuperarea individului?

Faptele celor mai multi eliberati demonstreaza ferocitatea vietii din inchisoare, conditiile inumane la care au fost supusi de catre actorii institutionali si umani.

Fireste ca  se vorbeste despre drepturile omului, despre conditiile de detenta, gardieni insuficienti, prea multi detinuti…si nimeni nu face nimic.

inchisoare-detinuti-350x258

De ce sunt amestecati  detinutii cu pedepse usoare impreuna cu recidivisti violenti? Pentru a fi victime? Pentru a fi servitorii grupurilor violente? Cei mai multi nu sunt detinuti de cariera si poate isi doresc  o indreptare, isi doresc sa isi ispaseasca pedeapsa in liniste fara sa fie servitorul, tarfa unora si bataia de joc.

Detinuti_BATUTI_si_VIOLATI_de_gardieni.jpg

Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress trage un semnal de alarma in aceasta situatie.  Invitam toti actorii sociali si institutionali la munca serioasa pentru ca este vorba despre vieti omenesti in sistemul de inchisori din Romania.

By

Robert Williams

Editor in Chief

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.